Bedrijfsfinanciering

Regel je bedrijfsfinanciering met FundingBase

Op zoek naar bedrijfsfinanciering? FundingBase gaat graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. We zeggen niet op voorhand nee, maar kijken liever naar wat er wél mogelijk is. Wat de uitkomst ook is, onze oplossing is op maat gemaakt voor jou. Of je nu financiering zoekt voor je bedrijfspand, werkkapitaal, bedrijfsmiddelen of een bedrijfsovername, FundingBase legt de basis!

Ons doel? Jou aan de best mogelijke deal helpen!

Persoonlijk contact staat voorop; geen afstandelijk gedoe

Financiering vinden is al lastig genoeg, laat ons helpen

bedrijfspand-financieren-1

Mogelijkheden qua bedrijfsfinanciering

FundingBase maakt het onmogelijke mogelijk en zet graag een stapje extra

Verschillende vormen van bedrijfsfinanciering

We bieden verschillende vormen van bedrijfsfinanciering aan. Want welke vorm van kapitaalverstrekking voor jou werkt is mede afhankelijk van waar jij het geld voor nodig hebt.

Bedrijfspand financieren

Wanneer je een bedrijfspand wil kopen en bouwen, dan heb je in de meeste gevallen extra kapitaal nodig. Als het je niet lukt om dit via een bank te regelen, dan zijn er gelukkig nog genoeg alternatieve financieringsvormen. Denk hierbij aan crowdfunding of investeerders.

Werkkapitaal financieren

Ook voor het financieren van je werkkapitaal zijn er diverse vormen van bedrijfsfinanciering. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van krediet. Daarnaast is het mogelijk om financiering te krijgen via factoring, waarbij je je facturen aan een factoringbedrijf verkoopt. Wat ook mogelijk is ‘sale and lease back’. Hierbij verkoop je bijvoorbeeld een van je machines aan een leasemaatschappij om die vervolgens weer terug te leasen.

Bedrijfsmiddelen financieren

De aanschaf van een nieuwe of extra machine kan je omzet een flinke boost geven, maar waar haal je het geld vandaan? Voor deze en andere bedrijfsmiddelen kan het een uitkomst zijn om extern kapitaal in te schakelen. Zo kan het leasen van machines een goede oplossing zijn. Wij helpen je graag bij het zoeken naar de beste lease-deal.

Bedrijfsovername financieren

Overweeg je een bedrijfsovername? Dan heb je waarschijnlijk ook financiering nodig. Of het nu gaat om een management buy-out, een management buy-in of een strategische overname, wij denken met je mee en bespreken uitgebreid de diverse mogelijkheden.

Stap 1 van proces

Je vertelt ons waarom je financiering nodig hebt. Door jouw wensen en behoeftes met ons te delen, kunnen wij gericht op zoek naar de juiste oplossing.

Stap 2 van proces

We bestuderen de verschillende vormen van bedrijfsfinanciering en leggen jou de mogelijkheden voor.

Stap 3 van proces

Samen kijken we naar alle voordelen en nadelen van de diverse opties, maar jij bepaalt!

Financieren bij FundingBase

Eén vast aanspreekpunt

Uitgebreid netwerk van financiers

Je wordt ontzorgd van A tot Z