Investeerders

Voor investeerders vinden wij
altijd een geschikte match

Of je nu wil investeren in vastgoed of werkkapitaal, als mede-investeerder in een project of individueel met een een-op-een-investering, wij vinden de ideale match voor jou en regelen een stabiel en goed rendement. Daarnaast doen we altijd een grondige analyse van de geldnemer, zodat je weet waar je aan toe bent. Bij ons geen standaard deals, maar persoonlijk maatwerk. Want bij FundingBase is écht alles mogelijk!

Altijd een geschikte match

Langdurige of korte investeringen in vastgoed en werkkapitaal

Een-op-een-investering: snel en op maat gemaakt

Investeren via FundingBase
Bij FundingBase is écht alles mogelijk!

Mogelijkheden van onze een-op-een-investeringen

Investeren in vastgoed is één van de mogelijkheden bij FundingBase

Vastgoedinvesteringen

Investeringen € 250.000 – € 5.000.000

Vaak minder risico dan bij werkkapitaal

Een-op-een-investering mogelijk

Je betaalt geen kosten

Hypothecaire dekking

Grondige analyse van geldnemer

Investeren in werkkapitaal is één van de mogelijkheden bij FundingBase

Werkkapitaal-investeringen

Veelal investeringen < € 250.000

Vaak meer rendement dan bij vastgoed

Een-op-een-investering mogelijk

Je betaalt geen kosten

Kortlopende lening

Grondige analyse van geldnemer

Waarom kiezen voor een onderhandse lening?

Wanneer je ervoor kiest om te investeren in vastgoed of werkkapitaal via FundingBase, dan verstrek je een onderhandse lening. Bij een onderhandse lening leent de geldnemer geld zonder tussenkomst van een bank of kredietverstrekker.

Redenen voor onderhandse lening

Een geldnemer kan diverse redenen hebben om een onderhandse lening af te sluiten en niet op de traditionele manier geld te lenen. Bijvoorbeeld omdat een lening afsluiten bij de bank te lang duurt, de kredietverstrekker te strenge eisen aan het onderpand stelt of omdat een een-op-een-investering niet mogelijk is.

Zekerheden bij onderhandse lening via FundingBase

Maar waarom zou je als investeerder kiezen voor een onderhandse lening? Allereerst regelen wij een stabiel en goed rendement voor jou. Je krijgt bij ons ook zekerheden, zoals bijvoorbeeld het recht van hypotheek op een pand of een pandrecht op voorraad of debiteuren. Mocht een deal onverhoopt niet zo lopen als gepland, dan kan jij je geld alsnog terugkrijgen vanuit de verkoop van het onderpand. Maar de kans op zo’n scenario maken wij zo klein mogelijk, doordat wij altijd een zéér grondige analyse uitvoeren.

Meer mogelijk qua maatwerk

Daarnaast is er bij ons meer mogelijk qua maatwerk. Waar andere platforms veel standaardiseren, kun je via FundingBase bij elk traject maatwerk krijgen. Zo bepaal jij hoe lang jij je geld wil uitlenen, met welk onderpand en met welke bijbehorende afspraken. Wij maken voor jou de match! Investeerders én geldnemers waarderen het ook erg dat bij FundingBase alles netjes achter de schermen gebeurt. Wij communiceren de kapitaalbehoefte niet open en bloot online en zo staan onze investeerders ook niet meteen als gewillige geldverstrekkers ‘op de radar’ bij anderen.

Raymond Spenkelink, eigenaar en oprichter van FundingBase
Investeerders vertrouwen ons. Zo hadden wij ooit iemand die weinig affiniteit had met investeren en de bijbehorende research, maar die bij wijze van spreken gewoon 500.000 euro wilde uitlenen aan míj en dat ik er voor zorgde dat het zou renderen.

– Raymond Spenkelink, eigenaar en oprichter

De zekerheden van FundingBase

Met meer dan 150 miljoen euro aan verstrekte financieringen en een portfolio van meer dan 150 tevreden klanten, zorgt FundingBase voor de perfecte match tussen investeerder en geldnemer. We leveren altijd maatwerk en houden van persoonlijk contact met korte lijntjes. Wij zoeken gericht naar een oplossing die past bij jouw unieke situatie. En bij FundingBase zitten er geen fees aan beide kanten: investeerders betalen ons niets.

En bij ons is er écht veel mogelijk… Een debiteur die privé meetekent? Dat kan, maar alleen als jíj dat wil! Eigen inbreng van de debiteur? Dat kan, maar alleen als jíj dat wil! Want wil jij een pand financieren met 100% loan-to-value, dan kan dat bij ons ook gewoon!

Stabiel & goed rendement

We doen ons uiterste best om jouw geld goed te laten renderen met zo min mogelijk risico (door bijvoorbeeld hypothecaire dekking mogelijk te maken)

Bij ons is écht veel mogelijk

Of je nu een complete risicoanalyse wil, een casus op maat of anoniem investeren, bij FundingBase kan het allemaal. Bij ons gaat kwaliteit altijd voor kwantiteit.

Persoonlijk contact

Wij raffelen niet de ene deal na de andere af. Wij doen ons huiswerk, leren beide partijen goed kennen en houden de lijntjes graag kort. Alleen zo komen wij tot de perfecte match tussen investeerder en geldnemer.

Investeren via FundingBase

Persoonlijk en betrokken contact

Alles is mogelijk, wij denken graag met je mee

Zeer complete risicoanalyse