Projectontwikkeling

Financier je projectontwikkeling met FundingBase

Beleggers in vastgoed maken steeds vaker de overstap naar projectontwikkeling of transformatie. Je bouwt dan bijvoorbeeld een appartementencomplex of je transformeert een leegstaand kantoorpand om naar appartementen. Hier is geld voor nodig. FundingBase helpt je graag bij het regelen van een passende financiering voor je projectontwikkeling.

Bij ons ben je geen nummer; we houden van persoonlijk contact

Samen met jou werken we aan de beste deal

Financiering lastig? Wij nemen je een hoop uit handen!

bedrijfspand-financieren-1

FundingBase maakt het onmogelijke mogelijk en zet graag een stapje extra

Projectontwikkeling financieren

Projectontwikkeling kost geld. Je moet namelijk een aankoop, transformatie, nieuwbouw, verbouw of herontwikkeling financieren. Een projectontwikkelingstraject kan complex zijn en kent dan veel variabelen die het succes van zo’n traject bepalen. Het regelen van een passende financiering hoort hierbij. Maar aankloppen bij een bank voor de financiering van je vastgoedproject gebeurt helaas vaak zonder succes.

Kapitaal nodig voor projectontwikkeling?

Daar waar de bank stopt met kijken naar een oplossing, daar pakt FundingBase maar wat graag de handschoen op. Wij zien namelijk kansen die de traditionele kapitaalverstrekkers niet zien. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden wij de beste oplossing voor jouw specifieke financiële vraagstuk. Met onze ervaring krijg jij persoonlijk advies over de financierbaarheid van jouw projectontwikkelingsplannen. We denken graag met je mee over de inrichting van het project, waarbij we vooral kijken naar de financieringsmogelijkheden. Heb jij mooie plannen voor projectontwikkeling, maar ben je nog op zoek naar kapitaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Financieren bij FundingBase

Eén vast aanspreekpunt

Uitgebreid netwerk van financiers

Je wordt ontzorgd van A tot Z