Verhuurhypotheek

Met FundingBase regel jij je verhuurhypotheek

Op zoek naar een verhuurhypotheek? Dan ben je bij FundingBase aan het juiste adres. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden, zodat jij een pand kan kopen om te verhuren aan derden. We adviseren voor diverse verhuurhypotheek-constructies. Of het nu gaat om een verhuurde woning, een combinatiepand of een zakelijk verhuurd pand, FundingBase legt de basis!

Wij hebben ruime ervaring met verhuurhypotheken

Wij hebben een uitgebreid netwerk aan investeerders

Wij ontzorgen je van A tot Z

bedrijfspand-financieren-1

Mogelijkheden qua financiering

FundingBase maakt het onmogelijke mogelijk en zet graag een stapje extra

Wat is een verhuurhypotheek?

Een verhuurhypotheek is een hypotheek waarmee je een woning of pand financiert die je vervolgens verhuurt aan anderen. Bij een normale hypotheek is een dergelijke constructie vaak niet toegestaan. Met een verhuurhypotheek kan dit wel, maar het betekent wel dat die duurder is dan een reguliere hypothecaire lening.

Een verhuurhypotheek wordt soms ook wel een investeringshypotheek genoemd. Ook kom je soms de termen beleggingshypotheek of vastgoedhypotheek tegen. Hiermee wordt hetzelfde bedoeld.

Waarom zou je een verhuurhypotheek nemen?

Een huis of appartement kopen om vervolgens te verhuren kan financieel aantrekkelijk zijn. Het kan een goed alternatief zijn voor de spaarrekening. Elke maand ontvang je direct rendement in de vorm van huur. Deze huurinkomsten zijn ook nog eens belastingvrij, mits je vastgoed in box 3 valt.

Daartegenover staat dat er extra (fiscale) regels aan vastzitten en dat je als verhuurder natuurlijk ook een aantal plichten hebt. FundingBase helpt je graag met alle voors en tegens op een rijtje te zetten, zodat je een weloverwogen beslissing kan maken.

Wij regelen voor jou of je bedrijf de optimale financiering. Of het nu gaat om de financiering van verhuurde woningen, combinatiepanden (bijvoorbeeld een winkelruimte op de begane grond met één of twee appartementen erboven) of zakelijk verhuurde panden, FundingBase denkt met je mee.

Stap 1 van proces

Je legt ons je situatie uit en verschaft ons inzage in je financieringsvraag, zodat we gericht naar oplossingen kunnen kijken.

Stap 2 van proces

We benaderen verschillende investeerders en leggen jou de mogelijkheden voor.

Stap 3 van proces

Samen bespreken we alle voors en tegens en uiteindelijk maak jij de keus.

Financieren bij FundingBase

Eén vast aanspreekpunt

Uitgebreid netwerk van financiers

Je wordt ontzorgd van A tot Z