Bedrijfsovername financieren

Bedrijfsovername financieren? FundingBase is er voor je!

Wil je een bedrijf overnemen? Dan heb je vaak financiering nodig om de koop tot stand te laten komen. Maar financiering van een bedrijfsovername kan een complex en tijdrovend traject worden. Gelukkig heeft FundingBase ruime ervaring in het financieren van bedrijfsovernames.

Wij hebben ervaring met bedrijfsovername financieren

Wij hebben een uitgebreid netwerk aan financiers

Wij ontzorgen je van A tot Z

bedrijfspand-financieren-1

Mogelijkheden bedrijfsovername

FundingBase maakt het onmogelijke mogelijk en zet graag een stapje extra

Waarom een bedrijfsovername financieren?

Een bedrijfsovername kan flink in de papieren lopen. Je koopt namelijk vaak allerlei zaken tegelijk: de bedrijfsnaam, de reputatie/goodwill van het bedrijf, het klantenbestand, het pand, de inventaris, et cetera.

Grote kans dus dat je financiering nodig hebt om de bedrijfsovername tot een succesvol einde te brengen. Maar hoe weet je zeker dat je de door jou gewenste financiering op tijd rond krijgt en dat dit onder de beste voorwaarden gebeurt?

Ervaring met bedrijfsovernames financieren

FundingBase heeft ruime ervaring in het financieren van bedrijfsovernames. Wij vergroten de slagingskans van de door jou gewenste overname en regelen graag een passende financiering voor je.

Of het nu gaat om een management buy-out, een management buy-in of een strategische overname, wij denken met je mee en bespreken uitgebreid de diverse mogelijkheden.

Financieren bij FundingBase

Eén vast aanspreekpunt

Uitgebreid netwerk van financiers

Je wordt ontzorgd van A tot Z