Overbruggingsfinanciering

FundingBase helpt jou met de overbrugging!

Een overbruggingsfinanciering is ideaal om ’tijd te kopen’. Deze vorm van financiering geeft jou het gewenste bedrag dat tijdelijk nodig is voor de financiering van bijvoorbeeld een bedrijfspand of een stuk grond. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Wat de reden of looptijd van je overbruggingshypotheek ook is, FundingBase legt de basis!

Bij ons ben je verzekerd van persoonlijk contact

Geen verborgen agenda’s, wij zoeken voor jóú de beste optie

We duwen je niet richting een oplossing, we bekijken álle mogelijkheden

bedrijfspand-financieren-1

FundingBase maakt het onmogelijke mogelijk en zet graag een stapje extra

Waarom een overbruggingsfinanciering?

Stel: een hotel is failliet gegaan. Als vastgoedinvesteerder koop je het op voor een aantrekkelijke prijs en je besluit er appartementen van te maken. Je hebt geld nodig voor deze verbouwing en je weet dat je na de verbouwing het pand kan herfinancieren of verkopen. Je hebt dus tijdelijk geld nodig, zodat jij je droom kan verwezenlijken.

Wat is een overbruggingsfinanciering?

Een overbruggingsfinanciering, of overbruggingshypotheek, kan dan de oplossing bieden. Met een dergelijke constructie leen je tijdelijk het bedrag dat je nodig hebt om jouw plannen te realiseren. Zodra jij je plannen hebt gerealiseerd, denken wij indien gewenst met je mee over het realiseren van een financiering met betere voorwaarden.

Een andere reden om jouw overbruggingsfinanciering aan te vragen kan zijn dat jouw beoogde financier last-minute je aanvraag heeft afgewezen en je de financiering nu snel ergens anders moet regelen. Hiermee koop jij tijd om op een later moment een structurele financiering te realiseren.

Wat de reden ook is: als jij een tijdelijke overbruggingsfinanciering nodig hebt, dan helpen we jou hier graag mee. We kijken samen of een overbruggingsfinanciering wel de beste oplossing is. Zo ja, dan zoeken we uit waar deze financiering geregeld kan worden tegen de beste voorwaarden.

Financieren bij FundingBase

Eén vast aanspreekpunt

Uitgebreid netwerk van financiers

Je wordt ontzorgd van A tot Z