Bedrijfsmiddelen financieren

FundingBase helpt jou met je bedrijfsmiddelen financieren

Bedrijfsmiddelen financieren is iets waar veel bedrijven mee bezig zijn. Bedrijfsmiddelen, zoals machines of voertuigen, kunnen namelijk erg kostbaar zijn. FundingBase helpt je graag op weg, zodat jij op de best mogelijke manier je bedrijfsmiddelen financiert.

Wij hebben veel ervaring met bedrijfsmiddelen financieren

Wij hebben een uitgebreid netwerk aan investeerders

Wij ontzorgen je van A tot Z

bedrijfspand-financieren-1

FundingBase maakt het onmogelijke mogelijk en zet graag een stapje extra

Wat zijn bedrijfsmiddelen?

Bedrijfsmiddelen zijn zaken die je gebruikt in je bedrijf en die zijn bedoeld om producten te maken of diensten te verlenen. Je koopt bedrijfsmiddelen dus in om je bedrijf te kunnen runnen. Het gaat hierbij niet om zaken die je direct verkoopt, zoals je voorraad.

Voorbeelden van bedrijfsmiddelen zijn machines, gereedschap, bestelwagens, gebouwen, inventaris (zoals bureaus en kasten) en computers. Er zijn ook immateriële bedrijfsmiddelen, zoals goodwill en vergunningen.

Bedrijfsmiddelen financieren met hulp van FundingBase

Bedrijfsmiddelen kunnen duur zijn en vereisen soms een aanzienlijk investeringsbedrag. Als jij dit geld zelf niet hebt, dan is het zaak om bedrijfsmiddelen te financieren. Want de aanschaf van bedrijfsmiddelen belemmeren kan de groei van jouw bedrijf belemmeren.

Externe financiering biedt vaak uitkomst. Maar voor welke vorm van financiering ga je om je bedrijfsmiddelen te kunnen aanschaffen? Een van de mogelijkheden is leasen. Maar waar vind je de beste lease-deals, zeker met specifieke objecten of tweedehands zaken? Dat is waar FundingBase graag om de hoek komt kijken!

Met onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk van professionele financiers en investeerders zijn wij erg creatief in onze oplossingen. De kans is aanwezig dat wij met een idee op de proppen komen om jouw bedrijfsmiddelen te financieren waar jij waarschijnlijk nog niet aan had gedacht. En dankzij onze goede contacten met taxateurs, makelaars en aannemers is er vaak meer mogelijk dan je denkt!

Dus neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Financieren bij FundingBase

Eén vast aanspreekpunt

Uitgebreid netwerk van financiers

Je wordt ontzorgd van A tot Z