Over ons

Over ons

FundingBase is jouw persoonlijke aanspreekpunt voor bedrijfs- en vastgoedfinancieringen. We denken van begin tot eind met je mee, verkennen alle opties en realiseren voor jou de beste deal bij een professionele financier óf een private investeerder. Daarbij ontzorgen we je optimaal, zodat jij je tijd en energie kunt besteden aan andere zaken.

Financieringen regel je op basis van goed vertrouwen in jouw persoonlijk adviseur. Bij FundingBase nemen wij die rol serieus. Met de ervaring van Raymond en Stefan ben jij zeker van een gedegen en onderbouwd advies. Een persoonlijke aanpak waarbij jij een vast aanspreekpunt hebt voor al jouw financieringen. Iemand die jij altijd kunt bereiken om vrijblijvend mee te kunnen sparren voor al jouw financieringsvragen.

De kracht van (ons) netwerk
Je kunt ons onder meer (leren) kennen via het netwerk van Life After Football, de Business Club van De Graafschap en onze artikelen in Het Financieele Dagblad en Quote500. Ons netwerk van professionele financiers én private investeerders is groot. En ook met makelaars, taxateurs en bijvoorbeeld notarissen onderhouden wij uitstekende contacten. Wil je weten wat we (met ons netwerk) voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Maak kennis met Raymond en Stefan

Raymond Spenkelink

Raymond is 36 jaren jong, woont samen met vriendin Linda en zoon Daan in Doetinchem en heeft ruime ervaring in de financiële wereld. Bedrijfs- en vastgoedfinancieringen gelden daarbij als rode draad. Na bijna een decennium bij de bank (waarvan het grootste deel in de regio Achterhoek actief voor ING) heeft hij begin 2020 de stap naar zelfstandig ondernemerschap gezet. Vanwege de goede gang van zaken heeft hij per 1 januari 2022 zijn krachten gebundeld met Stefan Woestenenk onder de naam FundingBase.

Raymond houdt van reizen en is een actieve fan van het Nederlands voetbalelftal. Tijdens zijn HBO-studie heeft hij een afstudeerstage gevolgd in Ethiopië en in 2014 is hij bij het WK voetbal in Brazilië geweest (o.a. 5-1 winst tegen Spanje!). Samen met Linda heeft hij onder meer Zuid-Afrika bezocht.

De primaire focus van Raymond ligt op vastgoedfinanciering tussen de 1 en 15 miljoen euro. In de regio kun je Raymond bijvoorbeeld tegenkomen bij de Businessclub van De Graafschap.

06-10336510

raymond@fundingbase.nl

Stefan Woestenenk

Stefan is 29 jaar oud en woont samen met zijn vrouw Ylain en zoon Mels in Doetinchem. Stefan heeft van jongs af aan het ondernemerschap van dichtbij mee gemaakt. Hij is opgegroeid in een familiebedrijf, het ondernemen zit in zijn DNA.

Na het behalen van alle relevante diploma’s koos Stefan in 2017 er dan ook bewust voor om bij de Rabobank in de zakelijke afdeling te starten. In een periode van drie en een half jaar heeft Stefan verschillende rollen binnen de Rabobank vervuld. Hierbij betrof zijn laatste functie accountmanager MKB voor de regio Doetinchem.

Na deze periode heeft Stefan de overstap gemaakt naar de intermediaire wereld. Middels een rol als accountmanager / financieringsspecialist binnen Financieringsgilde, heeft Stefan verschillende financieringspartijen goed leren kennen.

Binnen FundingBase houdt Stefan zich met name bezig met bedrijfsfinancieringen. Je kunt hem onder meer treffen in de netwerkclub AJO (Achterhoekse Jonge Ondernemers).

06-57698767

stefan@fundingbase.nl

Kunnen we een vraag voor je beantwoorden?