Bedrijfshal financieren

Bedrijfshal financieren? FundingBase helpt je er graag bij!

Ben je op zoek naar financiering voor jouw bedrijfshal? Dan ben je bij FundingBase aan het juiste adres! Wij maken inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn voor het financieren van de koop of bouw van jouw nieuwe bedrijfshal.

Wij hebben ruime ervaring met financieren

Wij hebben een uitgebreid netwerk aan investeerders

Wij ontzorgen je van A tot Z

bedrijfspand-financieren-1

FundingBase maakt het onmogelijke mogelijk en zet graag een stapje extra

Bedrijfshal financieren? Dit is er mogelijk

Bedrijfshal huren

Als ondernemer die een bedrijfspand zoekt, heb je de keuze om te huren, kopen of bouwen. Wanneer je een bedrijfshal huurt, heb je te maken met een verhuurder, een huurcontract voor een bepaalde periode en je betaalt maandelijks huur. Je bent geen eigenaar van de bedrijfshal. Wil je meer vrijheid? Dan is een bedrijfshal kopen of bouwen wat voor jou.

Bedrijfshal kopen of bouwen

Wanneer jij een bedrijfshal koopt of bouwt zijn er een aantal voordelen:

  • Je hebt niet te maken met aflopende contracten, je kunt zo lang gebruikmaken van het pand als je wil
  • Je bouwt eigen vermogen op. In de loop der jaren betaal je het pand af, waardoor je hypotheekkosten lager worden. Zodra je stopt met werken kun je het pand verhuren en zo extra inkomsten genereren. Dit kun je gebruiken als bijvoorbeeld pensioenvoorziening
  • Je profiteert van waardeverhogende investeringen
  • Je bent eigenaar van het pand, dus je bepaalt zelf welke aanpassingen of uitbreidingen je aan je bedrijfshal wil doen
  • De maandelijkse kosten van een bedrijfshypotheek kunnen bij een gunstige rentestand lager uitvallen dan wanneer je huurt

Hoe financier je een bedrijfshal?

Een bedrijfshal kopen of bouwen kost geld. Waarschijnlijk beschik je niet in één keer over het geld dat nodig is om eigenaar te worden van een bedrijfshal. Zelfs als je wel voldoende vermogen hebt opgebouwd als ondernemer, is het vaak aantrekkelijker om dit te financieren met vreemd vermogen, zoals een bedrijfshypotheek.

Maar welke vorm van kapitaal je het beste kan aanboren, is afhankelijk van jouw unieke situatie.  Er zijn genoeg alternatieve financieringsvormen voor een zakelijke hypotheek. Wij helpen je er graag mee! We gaan met jou in gesprek over wat je precies wil, wat je beschikbare middelen zijn en hoe jij de bedrijfsfinanciering voor je ziet.

FundingBase helpt je met het financieren van jouw bedrijfshal

Wil jij een bedrijfshal kopen of bouwen en ben je op zoek naar een financier? Wij helpen je met het vinden van de juiste financiering. FundingBase heeft toegang tot een uitgebreid netwerk van meer dan negentig financiers, van professionele partijen tot informal investors. Er zit er altijd wel een tussen die past bij jouw situatie. We bespreken meerdere opties met je en bekijken alle voorwaarden, rentetarieven en scenario’s zodat jij goed geïnformeerd in zee kan gaan met de financieringsmogelijkheid die het beste bij jou past.

Financieren bij FundingBase

Eén vast aanspreekpunt

Uitgebreid netwerk van financiers

Je wordt ontzorgd van A tot Z