Winkelpand financieren

Winkelpand financieren? FundingBase helpt je er graag bij!

Heb jij een winkelpand op het oog, maar weet je niet hoe je deze kan financieren? Geen probleem, bij FundingBase hebben wij de oplossing! Wij maken voor jou graag inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn voor het financieren van de koop of bouw van jouw nieuwe winkelpand.

Wij hebben ruime ervaring met financieren

Wij hebben een uitgebreid netwerk aan investeerders

Wij ontzorgen je van A tot Z

bedrijfspand-financieren-1

FundingBase maakt het onmogelijke mogelijk en zet graag een stapje extra

Wil jij een winkelpand financieren?

Een winkelpand huren…

Wanneer jij je oog hebt laten vallen op een bestaand winkelpand, dan kun je het huren of kopen. Bij het huren van een winkelpand betaal je maandelijks een bedrag aan de verhuurder en ben je dus geen eigenaar van het pand.

Een winkelpand kopen…

Ben je in de gelegenheid om het pand te kopen, dan betaal je eerst een aanzienlijk bedrag, maar ben je daarna wel eigenaar! Een winkelpand kopen kan zo een mooie manier zijn om je geld te beleggen. Of je vervolgens de winkelruimte zelf benut of dat je het doorverhuurt aan een ander, dat is aan jou.

Of een winkelpand bouwen

Het kan ook zijn dat je een winkelpand wil laten bouwen. Bijvoorbeeld omdat je een zaak wil beginnen op een A-locatie, in een nieuwbouwwijk of in een gebied dat in de toekomst snel veel bezoekers zal trekken.

Kijk bij het kopen of huren van een winkelpand goed naar de bereikbaarheid (per auto/fiets/ov), de aanwezigheid van (gratis) parkeerplekken, het aanbod in de buurt, de aanwezigheid van andere winkels en het bestemmingsplan van de gemeente!

Hoe kan je een winkelpand financieren?

De kans is groot dat je niet in één keer over het geld beschikt dat nodig is om eigenaar te worden van een winkelpand. Je bent dus op zoek naar financiering. Maar welke vorm van kapitaal je het beste kan aanboren, is afhankelijk van jouw situatie, mogelijkheden en wensen.

Bij FundingBase zijn we er om je hiermee te helpen. We gaan graag met jou in gesprek over wat je precies wil, wat je beschikbare middelen zijn en hoe jij de bedrijfsfinanciering graag voor je ziet. Met deze informatie gaan wij snel aan de slag

FundingBase helpt met het financieren van je winkelpand

Dus wil jij een winkelpand kopen of bouwen en ben je op zoek naar een financier? Dan ben je bij FundingBase aan het juiste adres! Mocht het niet lukken om bij de bank een lening af te sluiten tegen de door jouw gewenste voorwaarden, dan zijn er nog steeds genoeg mogelijkheden om jouw droom waar te maken.

Wij hebben toegang tot een uitgebreid netwerk van meer dan negentig financiers, van professionele partijen tot informal investors. Er zit er altijd wel een tussen die past bij jouw situatie. We zullen meerdere opties met je bespreken. Hierbij kijken we naar alle voorwaarden, rentetarieven en scenario’s. Zodat jij uiteindelijk een weloverwogen keuze kan maken en in zee kan gaan met de financieringsmogelijkheid die het beste bij jouw unieke situatie past.

Financieren bij FundingBase

Eén vast aanspreekpunt

Uitgebreid netwerk van financiers

Je wordt ontzorgd van A tot Z