Combinatiepand financieren

Combinatiepand financieren? FundingBase legt de basis!

Heb je een combinatiepand of sta je op het punt er een te kopen en ben je op zoek naar financiering? Geen probleem! FundingBase helpt je graag, zodat jij probleemloos je combinatiepand financieren kan.

Wij hebben ruime ervaring met financieren

Wij hebben een uitgebreid netwerk aan investeerders

Wij ontzorgen je van A tot Z

bedrijfspand-financieren-1

FundingBase maakt het onmogelijke mogelijk en zet graag een stapje extra

Wat is een combinatiepand?

Een combinatiepand is een pand dat zowel een woonfunctie als een bedrijfsmatige functie heeft. Denk bijvoorbeeld aan een pand dat bestaat uit een winkel op de begane grond en een of meerdere appartementen erboven. Of een kunstgalerij met apart woongedeelte. Of een gebouw waarbij een deel wordt gebruikt als kantoor en een deel als woning.

Bij een combinatiepand is er, zoals gezegd, sprake van twee objecten gecombineerd in één. Als eigenaar van zo’n combinatiepand is het belangrijk dat je weet aan welke eisen je allemaal moet voldoen. Je hebt namelijk niet alleen rekening te houden met regels omtrent het hebben van een winkel, maar ook voor het bezitten van een particuliere woning (die je verhuurt).

Een voordeel van een combinatiepand is wel dat je in één pand verschillende soorten huurders hebt. namelijk zakelijke huurders (de winkelier) en één of meerdere particuliere huurders (voor het woongedeelte). Op deze manier vindt er risicospreiding plaats.

Hoe kan je een combinatiepand financieren?

Een combinatiepand financieren doe je niet zomaar. Juist vanwege de unieke samenstelling kan het wel eens lastig zijn om dit via de gebruikelijke kanalen voor elkaar te krijgen. Zo is bij sommige financiers eigen gebruik van het zakelijke gedeelte toegestaan. Gebruik je het pand voornamelijk voor je eigen onderneming. Lees dan ook over onze financieringsoplossingen voor pand eigen gebruik.

Of wordt er een deel van de marktwaarde op het bedrijfsgedeelte gefinancierd als het woongedeelte minstens twee derde van de ruimte beslaat.

Combinatiepand financieren zonder bank

Wil je je combinatiepand financieren zonder bank? Dan zijn er genoeg opties beschikbaar! Maar welke is de beste? We kunnen ons voorstellen dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Niet getreurd, FundingBase is er om je te helpen met de vastgoedfinanciering.

FundingBase helpt jou je combinatiepand financieren

Wij helpen je met het vinden van de juiste verhuurhypotheek zodat jij je combinatiepand kan financieren. Hierbij maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van financiers en investeerders. We hebben meer dan vijftien jaar financieringservaring en hebben in die tijd meer dan 150 miljoen euro aan financiering verstrekt en minstens 1500 klanten geholpen.

Om tot de juiste financiering voor jouw combinatiepand te komen, gaan we eerst met jou in gesprek om je unieke situatie in kaart te brengen. Van daaruit nemen we contact op met financiers om alle opties en voorwaarden te bespreken. Samen kiezen we vervolgens de financieringsmethode die het best bij jouw vraagstuk past.

Financieren bij FundingBase

Eén vast aanspreekpunt

Uitgebreid netwerk van financiers

Je wordt ontzorgd van A tot Z