Commercieel vastgoed financieren

Commercieel vastgoed financieren? FundingBase legt de basis!

Wil jij commercieel vastgoed financieren? Dan kan een verhuurhypotheek de oplossing zijn. Maar hoe kies jij de beste hypotheek voor jouw beleggingen? FundingBase helpt je graag met het regelen van de juiste financiering, zodat jij zorgeloos geniet van je beleggingen!

Wij hebben ruime ervaring met financieren

Wij hebben een uitgebreid netwerk aan investeerders

Wij ontzorgen je van A tot Z

bedrijfspand-financieren-1

FundingBase maakt het onmogelijke mogelijk en zet graag een stapje extra

Wat is commercieel vastgoed?

Commercieel vastgoed is vastgoed dat bedoeld is om rendement te maken, via bijvoorbeeld huurinkomsten of waardestijging. Bij commercieel vastgoed gaat het om bedrijfsobjecten en andere gebouwen die niet voor eigen gebruik bedoeld zijn.

Hoe financier je commercieel vastgoed?

Als je op zoek bent naar financiering voor commercieel vastgoed, dan is het niet altijd mogelijk om dit via de bank voor elkaar te krijgen. Bijvoorbeeld omdat je huurcontracten niet voldoen aan de wensen aan de bank of omdat je onderpand niet toereikend genoeg is. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven om commercieel vastgoed te financieren.

Commercieel vastgoed financieren zonder bank

Wanneer je kiest voor commercieel vastgoed financieren zonder bank moet je kijken naar de verschillende opties die er zijn. Denk hierbij aan financiering via investeerders of specifieke vastgoedfinanciers. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn zoveel mogelijkheden, zoveel aanbieders, maar wat is voor jóú nu de beste vastgoedfinanciering?

FundingBase helpt met commercieel vastgoed financieren

Wij helpen je met het vinden van de juiste verhuurhypotheek. We hebben een ruim netwerk aan partijen die bereid zijn om jouw commerciële vastgoed te financieren en dat tegen scherpe condities. Met een verhuurhypotheek kan jij probleemloos je vastgoed financieren en je focussen op het behalen van rendement op je winkelruimte of kantoor! Hiervoor gaan we uitgebreid met jou in gesprek en kiezen we samen de beste financieringsmethode voor jouw unieke situatie. Vervolgens benaderen we de partij(en) die het beste bij jou past/passen en vergelijken we de opties. Hierbij kijken we naar zaken als voorwaarden en rentetarieven en maken we samen een weloverwogen keuze!

Financieren bij FundingBase

Eén vast aanspreekpunt

Uitgebreid netwerk van financiers

Je wordt ontzorgd van A tot Z