Residentieel vastgoed financieren

Residentieel vastgoed financieren? FundingBase helpt je er graag bij!

Beleg je in woningen of appartementen en wil je dit residentieel vastgoed financieren? Dan is een verhuurhypotheek de oplossing. Wij helpen je graag met het rondkrijgen van deze financiering, zodat jij de gewenste woning commercieel kan verhuren.

bedrijfspand-financieren-1

Wij hebben toegang tot een uitgebreid netwerk van investeerders

Wat is residentieel vastgoed?

Residentieel vastgoed is vastgoed waar mensen in wonen. Residentieel vastgoed betreft dus woningen. Dit kunnen huizen zijn of appartementen, maar ook studentenkamers of complete villa’s. Als het om verhuurd residentieel vastgoed gaat, gaat het om woningen die men koopt als belegging. Zo’n woning wordt dan gekocht om rendement op te bouwen.

Hoe financier je residentieel vastgoed?

Residentieel vastgoed dat je commercieel wil verhuren kan je met behulp van de bank financieren. Als dat niet lukt, zijn er gelukkig ook genoeg alternatieven beschikbaar. Je bent in ieder geval op zoek naar vastgoedfinanciering en specifiek een verhuurhypotheek. Dit wordt soms ook wel een vastgoedhypotheek of investeringshypotheek genoemd. Het zijn allemaal termen die slaan op een hypotheek die wordt gebruikt om vastgoed aan te kopen dat je wil gaan verhuren.

Studentenhuisvesting, arbeidsmigranten, vluchtelingen… wij helpen graag!

Studentenhuisvesting is een onderdeel van residentieel vastgoed waar de bank normaal gesproken ver van wegblijft als het gaat om de financiering ervan. Ook voor de verhuur van residentieel vastgoed waar arbeidsmigranten of vluchtelingen (tijdelijk) in gevestigd zijn, kan het lastig zijn om financiering te vinden. Gelukkig helpt FundingBase je graag met het zoeken naar een geschikte oplossing.

FundingBase helpt met residentieel vastgoed financieren

Koop jij een vastgoedbelegging en ben je op zoek naar een financier? FundingBase helpt je graag verder! We hebben toegang tot een uitgebreid netwerk van meer dan negentig financiers, van professionele partijen tot informal investors.

Nadat we uitgebreid met jou in gesprek zijn gegaan, kiezen we de beste financieringsmethode voor jou. We benaderen de partijen die het best bij jouw situatie passen. Vervolgens vergelijken we de opties en kijken we naar alle voorwaarden, rentetarieven en meer. Uiteindelijk maak jij een weloverwogen keuze.

Financieren bij FundingBase

Wij helpen jou met residentieel vastgoed financieren

Wij putten uit een uitgebreid netwerk aan financiers

Wij ontzorgen je van A tot Z