FundingBase in de media

Lees wat anderen over ons schreven

Bij FundingBase moeten we het vooral hebben van het eerlijke verhaal dat we te vertellen hebben, ons netwerk en de mond-tot-mondreclame. Maar af en toe verschijnen we ook in de media. Zo waren Raymond en Stefan in woord en beeld te vinden in onder andere het Financieel Dagblad, De Quote500, De Ondernemer, Life After Football Magazine en RAN Business. Bekijk hieronder de pdf’s van deze interviews of lees  – als dat mogelijk is – de artikelen online op de desbetreffende websites.

Wil jij ons eerlijke verhaal aanhoren?

Zoek jij een expert in bedrijfs- of vastgoedfinanciering om jouw verhaal kracht bij te zetten?

Ben je geïnteresseerd in samenwerkingsmogelijkheden?

FundingBase is onder andere verschenen in de volgende media:

FundingBase maakt het onmogelijke mogelijk en zet graag een stapje extra

Raymond en Stefan waren te zien in…

Als we niet op ons kantoor in het mooie Doetinchem werken, dan zijn we veel op pad. Ook zijn we regelmatig te vinden bij events als de Masters Expo en Life After Football Fashion Player Award. Maar je kan ons ook online of op papier tegenkomen! Bekijk hieronder een selectie van de media waar wij de afgelopen jaren in zijn verschenen:

Fashion Player Award

Op 31 oktober 2023 werd de Fashion Player Award uitgereikt door Life After Football. Raymond en Stefan waren erbij, want FundingBase had zijn eigen stand waar menig (oud-)voetballer zich liet informeren over de investeringskansen die wij hen kunnen bieden! Bekijk hier de aftermovie:

Masters Expo

Van 8 tot en met 12 december waren Raymond en Stefan aanwezig op het prestigieuze Masters Expo, een premium zakenbeurs waar ruim 40.000 bezoekers het meest bijzondere aanbod op het gebied van modern luxury en futureproof business ervaren. Bekijk hier de beelden:

Life After Football

Life After Football is een mediabedrijf dat is opgericht door Soufian Asafiati en oud-voetballer Regi Blinker. Ze organiseren regelmatig events waarbij professionele (oud-)voetballers samenkomen om onder andere te netwerken. Vanuit FundingBase werken wij samen met Life After Football en zijn wij dus regelmatig te zien op deze bijeenkomsten.

Lees hier het artikel over FundingBase in het Life After Football Magazine.

Financieel Dagblad

Het Financieel Dagblad is dé zakenkrant van Nederland. Sinds 2007 wordt het dagblad uitgegeven op het welbekende zalmroze papier. FundingBase heeft twee keer in het FD gestaan, één keer in 2022 en één keer een jaar later.

Lees het FD-artikel uit 2022 en het FD-artikel uit 2023.

Quote 500

Ja, wij staan in de Quote 500 van 2023, maar nee, wij staan er helaas niet in als een van de vijfhonderd meest vermogende mensen in Nederland. 😉 Wel staan wij erin met een mooi artikel waarin we de voordelen van een onderhandse lening uitleggen.

Lees hier het artikel over FundingBase in de Quote 500 van 2023.

De Ondernemer

De Ondernemer is hét zakelijke online platform voor ondernemers, vol inspiratie, tips en actualiteiten. Voor FundingBase dus een ideaal platform om daar aanwezig te zijn! We hebben dan ook meerdere keren op de website gestaan met handige informatie voor ondernemers die op zoek zijn naar financiering.

Bekijk hier onze vermeldingen op De Ondernemer: artikel 1, artikel 2 en artikel 3

RAN Business

RAN Business is een platform dat ondernemers met elkaar verbindt en hen helpt groeien door hun online en offline aanwezigheid te versterken. Arnhem Business sprak uitgebreid met Raymond en Stefan over hoe FundingBase ondernemeers in de regio Arnhem-Nijmegen verder helpt met hun financiering.

FundingBase in RAN Business
Lees het artikel van RAN Business op hun website of als pdf.

Turnkey del Sol Podcast

Peter Bechay, oprichter van het Spaanse makelaarskantoor Turnkey del Sol, ging in september 2023 samen met FundingBase-oprichter Raymond in gesprek om te praten over de mogelijkheden van financiering van projectontwikkeling in Spanje. Bekijk en beluister de podcast hieronder:

Financieren bij FundingBase

Eén vast aanspreekpunt

Uitgebreid netwerk van financiers

Je wordt ontzorgd van A tot Z